4dagar över tiden

då går man in på 4 dagar över tiden och jag tycker att bebisen ska masa sig ut nu.. men den tycker nog att det är varmt och skönt i magen än här ute hihi men men har fått mycket mer sammandragningar på kvällarna och även på dagarna som jag inte har haft tidigare så det kanske är på G.. sen har magen sjunkit ännu mer..
och jag har hela tiden skojat om att jag ska få barn idag men nu får vi se jag sa att det skulle vara snöstorm oxå och det tror jag knappast på hihi men barnet får komma om det behagar för jag har så ont.. men den väntar vell lite till kan jag tro.. den kanske inte vill bara fylla år var 4:e år hihi

gick bra hos barnmoskan igår så nu slipper jag gå dit till henne något mer innan graviditetens slut och det är skönt för jag tycker hon är en häxa.. så säger man inte men man kan inte tycka om alla..

3 dagar över tiden

idag så har det gott 3 dagar över tiden.. och jag retades men en kompis till mig och sa till henne vi får se om bebisen kommer imorgon idag alltså som att hon är född 28 februari 1986 och då sköts olof palme och hela hennes barndom så sa hon alltid(varför skulle jag vara född den 28 februari det pratar bara om den gubben på radion och tv)*ler* men om bebisen är född på din födelsedag så fick hon annat och tänka på hihi då tyckte hon att jag skulle vara tyst och trycka ut ungen istället men det går ju inte för den vill ju inte den kommer när den vill haha..

men igår blev mamma jätte orolig när tessan ringde till henne och undrade om jag hade åkt in till förlossningen som att jag varken svarade på mobilen eller hemtelefon men det visade bara att jag sov väldigt hårt.. men min mamma blev orolig jag tror inte mamma tycker om att bo 15 mil ifrån mig just nu hihi

sen så har jag och aliyar kommit överens om att han ska vara med på förlossningen men börjar han känna där inne att han inte klarar det ska han gå ut för det gör mig mer orolig om han ska vara inne och jag börjar se på han att han börjar må dåligt eller att det känns som att han ska svimma och jag har lätt att oroa mig.. och sen vet jag att han är känslig för blod och sådant..

nu ska jag ringa mamma och se vad hon gör.. ska till barnmoskan senare idag..

2 dagar över tiden

idag har jag gått två dagar över tiden men mår skapligt idag men det har varit en jobbig natt som natten innan.. det är tungt och jag har så ont vet inte hur jag ska ligga för att inte ha ont.. men snart är det över det är så jag försöker se det.. aliyar är så nervös och mer än vad jag är han är så rädd att det ska hända nått medans han jobbar men jag sa att det löser sig alltid.. men vi får se.. som hans kommentar i morses har det hänt nått och jag svara bara nej.. nehe sa han då är det bara att åka och jobba... och jag bara skratta åt han.. han är rolig hihi
det är så tråkigt väder här det regnar som bara den.. och jag vill inte ha något regn då kan man ju inte gå ut men idag kan jag bara vara hemma.. imorgon ska jag till barnmoskan om det inte har hänt nått tidigare så vi får se.. jag hoppas att det händer nått snart för det är jobbigt att inte veta.. alla pratar om att folk har kontrollbehov och det har jag aldrig varit för förrut men nu är det hemskt.. jag har ingen koll alls känns det som.. och då tänkte jag på såna som har kontrollbehov på massa annat och tänk om det skulle gå över tiden det skulle nog tycka att det är jobbigare än vad jag tycker att detta är.. vilka tankar man har.. ja man kan tänka på mycket när man inte har annat att göra hihi

nu ska jag ställa mig och diska..

vecka 40. en dag över tiden

idag är det BF+1..
denna natt har varit hemsk jag har haft så ont så jag har gråtit för jag vet inte vad jag ska ta mig till.. men det säger på förlossningen att det kan göra det de sista dagarna men fy fan ska jag ha det så här i flera dagar.. och igår kväll hade jag så ont så jag bara kräktes men var så hungrig men kunde inte äta jag visste inte vad jag skulle göra.. har sovit 1½ timme i natt.. jag har gått en dag över tiden denna väntan är jobbig men jag vet att många har gått fler dagar över tiden.. men sen får man även höra att det har aldrig mått bättre under graviditeten men jag tycker det har varit så jobbigt under hela graviditeten pga att jag haft enorma smärtor fast det har varit värre i natt och igår kväll.. men det blir att ta det lungt idag och aliyar har precis åkt och jobbat.. vad skulle jag göra utan honom han är bäst.. bättre man får man leta efter..

ska försöka äta frukost nu och sen blir det att lägga sig på sängen och lyssna på utvandrarna..

specilaist mödravården.. är beräknad till idag

man är beräknad till idag.. och jag har varit till specialist mödravården för att få en tid till igångsättning men barnet har kommit så långt ner i kanalen så det tror att inom några dagar så har jag min bebis här.. men annars så ska jag infinna mig på sjukhuset 5 mars kl 9,30.. men jag har så ont så jag vet inte vad jag ska göra.. men det tyckte att jag var pigg ändå så det väntar veckan ut.. men jag har skojat hela tiden att jag kommer att få  den 29 februari som att det är skottår.. så vi får se om det slår in.. jag hoppas inte det men blir så så kan man inte göra något åt det.. men jag har sagt den 29 februari på skoj sen jag fick reda på den 27 juni att jag skulle ha barn 25 februari.. för det flesta först föderskor går över tiden..

nu ska jag vila en stund


1 dag kvar till BF

idag bara en dag kvar till BF.. och jag har så ont i nedredelen i magen förrut har det suttit längre upp och sen har jag ont i ljumskarna.. så det kanske är dax snart men jag har inte fått några värkar i allafall.. imorgon ska jag till läkaren till klockan 9,00 för att få tid till en igångsättning när den kommer att ske vet jag inte än men jag vill helst inte ha den 29/2 men jag får ta den tid som finns som att det verkar vara rätt fullt på förlossningen.. men men.. det ska bli skönt att få ut bebisen så man slipper all värk.. jag hade inte ens så här ont efter min stora operation..

idag händer inte så mycket jag har inte krafter till så mycket.. men jag ska vell gå upp till affären och köpa någon frukt och köpa förköpsremsa så jag kan ta mig till sjukhuset imorgon som att det är KS jag ska till..
sen ikväll när aliyar kommer hem från jobbet ska vi till sätra till vänner till honom för det vill träffa mig och bjuda på mat.. så jag hoppas att jag mår skapligt så att det inte blir så jobbigt för ska man sitta och vara trevlig så vill man ju inte ha ont och så.. men det vet att jag har onte och en av hans killkompisars fru är oxå gravid men jag vet inte riktigt när hon ska ha.. men jag ska ha före henne i allafall..=) så nu får jag se hur bra det är på svenskan för det kan jag uppleva är lite jobbigt annars.. att det oftast inte är så duktiga på svenskan så jag ibland känner mig lite utanför men de flesta det vill komnuisera med mig fast det blir svårt men det är skönt att man kan använda kroppspråket.. men det går på SFI så det kan en hel del.. men aliyar säger att det är duktiga..

ska sätta mig och brodera en stund innan jag ska fixa lite frukost och äta med aliyar innan han sticker till jobbet..

natten har varit jätte jobbig

denna natt har varit tuff.. har så ont i nedredelen i magenen så jag har sovit jätte dåligt.. ingenting sov jag faktiskt.. så jag gjorde ordning frukost till aliyar vid 7.30 som vanligt och så åt vi och sen så ville han att jag i allafall skulle ringa förlossningen innan han åkte till jobbet så han visste vad som är sagt.. men det sa att det var förverkar och skulle det bli värre skulle jag höra av mig på nytt.. men det liksom verkar inte bli värre utan det håller sig på samma stadie hela tiden men den här ihållande smärtan är så jobbig.. men jag somnade till sist i allafall.. och sov nu till 11,00 men jag har inga krafter idag jag är helt slut.. har så ont.. men det är tur att jag har min underbara man som kommer hem lite senare som fixar och donar med det mesta så jag slipper för jag orkar inte.. jag tror jag ska försöka sova lite till men jag vet inte jag är helt slut i kroppen..

lunchdax

idag ska jag och annelie äta lunch som vi försökt med i 2 veckor men har alltid kommit nått ivägen så vi får se hur det blir idag men jag hoppas på det hon verkar vara en jätte go tjej.. men jag har jätte ont i magen men jag får inte mindre ont för att bara ligga hemma fast jag helst bara ligger i sängen för där är det mjukt och smärtorna av tar lite granna även om man lägger sig i badkaret men jag kan inte ligga varken i sängen eller i badkaret dygnet runt för jag blir ju tokig..
i natt har det blåst så hemskt mycket och det gör det nu med men det är helt sjukt det är slutet på februari och det är 6,1 plus grader ute.. men det är rätt skönt ute om det inte skulle blåsa så extremt mycket.. men det får nog bli vinter jackan idag i allafall för annars är vell risken att jag fryser och blir sjuk och jag får så lätt feber så särför vågar man inte chansa.. och det är nog ingen dröm att ha feber om förlossningen skulle sätta igång man vet ju aldrig när det kan ske som att det är 3 dagar till BF..

nej nu ska jag ringa mamma.. aliyar är ledig idag men han ligger och sover..

sovit dåligt

har sovit dåligt i natt har så ont i magen.. kan inte bara vattnet gå och värkarna sätta igång.. nej det verkar inte så.. men det ska vell inte ta allt för lång tid.. det är 4 dagar till BF och jag vet att har det inte hänt nått på måndag så ska jag få tid till en igångsättning men just nu vill jag ha en igångsättning nu för jag har så extremt ont.. men det är bara att stå ut finns inget annat man kan göra.. då fick man upp det sista igår med blöjor och dylikt eller det känns att det var det sista men man hittar alltid något man kan vrida på och pyssla med..

men idag måste jag ta mig i kragen och baka.. och tänkte göra 2 olika sorters matbröd så jag har.. för det är rätt jobbigt och baka och jag kan ju inte gå och köpa bröd i affären.. eller jag kan men jag blir så dålig i magen pga alla stärkeleser man är allergisk mot..

ska duka fram frukost nu innan aliyar kommer upp.. vad bortskämd han bli hihi

köksbord

igår köpte jag och aliyar ett köksbord och vi blev jätte nöjda för nu får man plats att äta mer än 2 stycken vid bordet för det har varit ett problem tidigare men nu är det inte det.. och det är skönt för när jag flyttade till en helt egen lägenhet i februari förra året så var det enda jag ägde eller fick med mig från mitt ex var i stortsätt en madrass på golvet.. men nu fick jag ihop till sista möblerna igår och det var ett köksbord.. men jag skulle nog aldrig ha lyckats fått ihop så mycket möbler på ett år om jag inte haft min underbara man.. men nu när man lever 2 stycken så delar man ju på allt eller vi gör det i allafall.. det kommer en bild på köksmöblerna och lite andra möbler under dagen..

har sökt andra lägenhet idag oxå.. för vi känner att det vore skönt med en 3:a bor nu i en 2:a på 69 kvm..

nej nu klarar jag inte av att sitta upp längre..

vecka 39, 6 dagar till BF, migrationsverket

japp då går man in i vecka 39 och det är bara 6 dagar kvar.. vad nervös jag blir när jag tänker på det.. hihi

igår så ringde aliyars advokat och han vet jag inte vad han har för iq eller så säger man vell inte men när han ringer till mig och säger att vi måste lämna in ett födelse bevis på vårat barn och jag sa att det blir lite svårt för barnet är ju inte fött än man kan ju inte få ett födelsebevis då.. ibland kan man ju undra hur folk tänker och sen så ville han ha in aliyars pass för annars så har han ingen chans att få stanna.. och jag blir så oroliga när det håller på.. kan det inte bara stämpla ett ja så är det klart sen varför ska det hålla på tjafsa och ha så många turer fram och tillbaka.. och enligt lag så splittrar det inte på en familj.. och vi då som både är gifta och ska ha barn är man ingen familj då?? sjukt men det vet oxå att kommer det inte att ge ett uppehållstillstånd så kommer vi att söka genom svenska ambassaden och det ger ett ja.. men man har ju hört andra som har blivit utvisade fast det har familj här så man kan ju aldrig vara säker.. men min tillvaro skulle rasa om det skickar honom tillbaka för jag blir rätt ensam i sthlm och han är det bästa jag har.. sånt stöd jag får för honom och känslor och allt det är underbart..

nu ska jag lägga mig en stund och vila ryggen innan aliyar kommer hem igen..

7 dagar till BF

idag bara 7 dagar kvar till BF.. och jag är riktigt nervös men aliyar är mest nervös och för en stund sen ringde det från babyland och sa att det sista saker från dem har kommit så vi kan komma och hämta dem.. jag är så glad för sen är allt klart hihi
jag mår faktiskt lite bättre idag men har riktigt ont i huvudet men det brukar jag kunna ha till och från.. men det är nog mest för att jag egentligen spänner mig för att aliyar åker till jobbet.. men han måste ju men jag blir mer nervös för jag är så rädd att han inte ska höra mobilen när jag ringer eller nått sådant fast jag vet att han alltid svarar och han ringer mig flera ggr om dagen..
idag ska läkarna ha möte om mig hur vi ska lägga upp den sista veckan om jag ska få lida med smärta eller vad som ska hända.. har jag inte fått på måndag så kommer jag att få en tid för igång sättning..

melodifestivalen

kan vilka skit låtar få ställa upp i melodifestivalen bara så där.. jag förstår inte det var inte mycket att hänga i julgranen.. jag blev besviken jag trodde att det skulle kunna mer än vad det kan.. det blir bara sämre för varje år.. fy fan.. nu får vell sverige skärpa sig.. det var bättre låtar förra veckan än denna vecka.. och vissa vad fan gjorde det där trodde det att det skulle få en skjus ut i karriären och jag vet alla har olika smak så klandrar inte er som tyckte detvar bra men men inget för mig i allafall.. carola har till och med bättre låtar än detta och även andreas johnsson.. jag tycker inte att det ska sjunga ihop..

starka förverkar

jag har haft starka förverkar sen gynundersökningen igår och slemproppen har gott så nu kan det snart vara dax när som helst.. och jag börjar blir så nervös men det kan fortfarande tar en vecka till drygt innan det händer nått.. vi får se och jag är så nervös och aliyar åker till jobbet nu.. men han har mobilen på och alla på hans jobb vet att det snart är dax som tur är jobbar han inte så långt från KS.. och jag har längre att åka men jag tycker det är bättre att han åker direkt till KS om det händer nått och särskilt nu när det har kommit snö med.. och det är kallt oxå.. det har knappt varit någon snö på hela vintern men nu när det kan vara dax för mig att åka in då minssan kommer det massa snö.. och det är -8,2 grader *brr*
men har jag inte fått barn till den 25 februari som jag är beräknad så får jag en tid till igångsättning jag ska vara på sjukhuset redan klockan 9,00 den 25 februari för att träffa läkaren..

nej nu måste jag lägga mig igen för har så ont i mage, bäckene, rygg och underliv

specialist mödravården idag

idag ska jag till specialist mödravården.. så får se vad det säger om mina magsmärtor jag hoppas att det kan säga vad det är och göra något åt det för det är exakt en vecka sen som den här ihållande smärtan satte igång och jag börja känna att jag orkar inte mer men jag måste orkar för jag har ju ett barn i magen som behöver mig.. och jag är så glad att jag har mitt stöd från aliyar..

igår var jag till barnmoskan på vanliga mödravården.. jag vet inte vad jag ska säga om henne.. fel person på fel plats enligt mig.. men de är rätt säkra på att jag kommer att få en flicka i allafall så vi får se när det är dax..
sen frågade hon hur jag mådde och jag svarade skit.. som att jag har så himla ont.. och hon svara bara det var ju tråkigt det tyckte jag va känslokallt..
så jag hoppas att det kommer till någon bättre slutsatts hos specialisten idag på KS

barnmoskan idag

då ska man till barnmoskan idag och jag som hade hoppas att smärtan hade lagt sig idag under natten men så fel hade jag har lika ont fortfarande så jag lider som fan.. jag vet inte var jag ska ta vägen och min man försöker med allt.. jag är lyckligt lottat som har en sån underbar man.. tänk om jag inte skulle ha han eller att man skulle ha fått barn med mitt ex så tycker att datan är viktigare en något annat.. det är egentligen helt sjukt men det ämnet om ex släpper vi.. för det är alla hjärtans dag och det är en dag som är överspelad tycker jag.. jag tycker inte bara att man ska ge sin uppsakattning en viss dag.. för det ska man göra lite då och då som man känner och sin partner känner att henne/honom är det bästa som har hänt mig sen kan man absolut ge någon extra kram eller så..
igår var jag pigg fast jag hade smärtor jag var faktiskt ut på en promenad för solen lös och det var skönt ute.. och sen bakade jag men sen var jag deckad redan vid 19,00 så då somnade jag men vaknade vid 21,00 igen av att bebben sparkade och att jag var hungrig..

ni får mer information om hur det går hos barnmoskan anting senare idag eller imorgons blogg

jobbigt med sammandragningar

jag tycker det är så enormt jobbigt med sammansdragningarna jag vill att bebisen ska komma.. men den verkar inte vilja det än och ibland gör det så ont så jag vet inte vad jag ska ta vägen men det är inte tillräckligt kraftiga och kommer inte regelbundet så det är värkar.. men nu har jag börjat ha sammandragningar som känns även dagtid.. men jag har så ont i magen så jag hoppas att det är urinvägsinfektion eller att det kan komma på vad det är för jag har så enormt ont i magen så jag sover jätte dåligt på nätterna.. igår kväll sparka den riktigt mycket och speciellt när aliyar pratade och smektem mig på magen då sparka den extra mycket hihi

vecka 38, 13 dagar till BF

idag bara 13 dagar till BF.. går in i vecka 38 idag.. nu är det inte så långt kvar jag har så fruktansvärt ont i magen så jag hoppas att mitt lillamirakel kommer ut snart så smärtan av tar.. och jag har fått urinvägsinfektion och läkaren tror att det är därför jag har så enormt ont i magen.. men det är inte 100% säkra så jag ska tillbaka till min läkare på fredag.. så får vi se om det har blivit bättre med det medeciner jag fick.. men jag är inte 100 på det men jag håller mina tummar för sover så dåligt på nätterna pga detta.. men är det urinvägsinfektion så brukar man ju ha ont när man kissar och det har inte jag och jag sitter inte kallt och så.. så jag vet inte hur det kommer sig för jag har inte varit ute så mycket sista tiden utan jag har mest legat hemma i sängen pga smärtor lite här och var..

och sängen blir det nu med

specialist mödravården

idag ska jag till specialist mödravården klockan 13,00 men ska infinna mig lite tidigare för det ska göra ett CTG.. sen måste jag ta upp lite saker för sen i fredags kväll så har jag haft så ont i mage och underliv så jag kan sätta mig ner och gråta jag vet inte vad jag ska ta vägen och efter min stopra operation så har jag hög smärttröskel men jag har så fruktansvärt ont så nätterna är en rena pina.. men jag ringde till förlossningen på KS igår och det trodde inte vattnet hade gott än i allafall och som att jag skulle till specialist mödravården idag tyckte det att jag kunde vänta med att komma in.. men skulle det bli värre skulle jag höra av mig igen som att jag bor en bit från KS och som att det vill att jag ska föda där istället för på SÖS pga att jag aldrig har varit till SÖS och det är KS som har allt när det har varit komplikationer osv..
aliyar ville egentligen följa med till sjukhuset idag men han kan inte för han ska först jobba och sen är det möte på migrationsverket igen.. men skulle han hinna så skulle han komma till KS men det brukar ta sån tid på migrationsverket..


ont som fan vet inte vad jag ska ta vägen

igår kväll hade jag så ont så jag skulle kunna ha satt mig ner och gråta för jag har såna magsmärtor så jag är helt knäsvag.. jag visste inte vad jag skulle göra.. och jag blir så orolig i hela kroppen när jag har ont och sprciellt när det sätter sig i magen och jag vet inte om det har med graviditeten att göra eller om det har med att jag har feber eller vad det har med att göra jag har ingen aning.. men jag blir orolig.. och så tänkte jag att det går vell över men har ont i dag med och det gör mig så orolig.. och min fråga är vad är det för något varför kan jag inte få må bra.. jag som sällan var sjuk tidigare innan operationen och graviditeten och nu efter har jag varit riktigt sjuk titt som tätt och jag vet inte vad jag ska ta mig till och sen att gå hem och inte jobba det är en jobbig del i mitt liv..

nej nu ska jag diska lite..


feber och ont i huvudet

då var det dax igen med feber..och den stannade just nu på 38,9.. jobbigt men sant.. men jag har haft ont i huvudet varje morgon jag vaknade i ca 2 veckor och jag tror att det är bihållerna så får se har det inte blivit bättre på måndag så får jag ringa till vårdcentralen..
så jag hoppas inte värkarna sätter igång nu pga att jag skulle inte orka med en förlossning för jag har ingen energi men då blir det vell ett snitt.. men vi får se jag försöker vara positiv vad ska man annars vara.. jag lever ju på min positiva inställning.. men idag blir det sängen som gäller.. fick tidiningen vi föräldrar igår så jag kan ligga och glutta i den tills jag somnar för det är vell det jag kommer att göra att somna för det är så tungt med feber.. men just nu håller febern på går ur kroppen för jag svettas som en gris..

nej nu blir det sängen

idag får jag min nya bakmaskin

idag kom bakmaskinen kan hämta den efter 17.00.. det ska bli så skönt när man bara kan slänga ner ingridenserna istället för att behöva knåda och få ihop degen för handen.. och sen fick man en kvarn till så då kan aliyar mala sitt eget köttfärs som han har tjatat om sen vi träffades...
han är i moskén nu och sen ska vi handla lite.. nästa helg kommer mamma ner för jag ska hjälpa henne och betala räkningar för hon har skaffat en internetbank och hon är lite osäker och jag är så glad när hon kommer hit.. jag saknar henne så mycket hela tiden jag tycker 15 mil är mycket emellan åt..

aliyar är underbar

igår firade jag och aliyar att vi hade varit gifta i 6 månader.. vi hade bestämt att vi inte skulle göra någonting utan att vi skulle äta en middag när vårat barn hade kommit ut.. men när han kom hem igår så var han som vanligt och satte sig en stund vid datan och sen säger han till mig att jag skulle ta på mig nått riktigt fint för vi skulle bort och då hade han bokat bord på en mysig restaurang och så hade han fixat och donat.. han är ju bara för underbar och sen fick jag ett smycke av han som kommer från hans hemland azerbanijan... tänk att jag skulle ha hittat denna underbara kille.. vem skulle kunna trott det för nått år sen.. men han är det bästa som har hänt mig och nu väntar vi bara på nedkomsten av vårat efterlängtade barn.. jag fick även en jätte stor bukett rosor igår av han den var jätte fin det var blandade röda, rosa, gula och vita.. sen när vi kom hem så myste vi bara resten av kvällen så det blev rätt sent..

men men jag har i allafall inte sovit på hela natten för jag har haft såna kraftiga för verkar så det var hemskt men det har gått över nu så jag kommer nog att sova en hel del idag.. 
aliyar har precis gott upp han ska be och sen ska han äta frukost och åka till jobbet..

nu ska jag försöka sova en stund till.. 

lunch dax

idag ska jag och äta lunch i tyresö centrum med en tjej från familjeliv det ska bli trevligt.. vi har tänkt träffas tidigare men det har alltid kommit något annat emellan men inte idag så det ska bli lite mysigt.. jag har varit på danderyd idag och kollat levern och sår och dylikt i magen jag har ett tryck i magen men annars så ser allt bra ut..  det är bara 19 dagar kvar till BF tiden bara rusar iväg och jag vet inte vad jag ska ta mig till snart kommer jag ha en liten flicka/pojke på armen och så här ååå gud vad mysigt vad jag längtar dit och av det jag umgås som har varit gravida samtidigt som mig så har alla redan fått nu så det är bara jag kvar..
ska gå och göra mig i ordning nu..

vecka 37, 20 dagar till BF

idag går man in i vecka 37, det är 20 dagar till BF det närmar sig och bebisen far runt som bara den.. gjorde ett kenesiskt horoskop i går och där trors det att jag kommer att få en flicka så vi får se vad det blir det är spännande.. sen tror jag inte på horoskop och sådant men det är kul endå och läsa och så men det stämmer sällan haha.. det spelar ingen roll vad det blir bara det är friskt.. man säger hela tiden det får bli vad det vill bara det är friskt men skulle barnet vara sjukt så kommer man ju att älska det lika mycket ändå det är bara ett försvar man sätter upp.. jo jag vet att man hoppas ju för allt att det ska vara friskt men jag har ju själv 2 funktionshindrade syskon ett yngre och ett äldre jag är född mitt emellan dem och jag är helt frisk.. och jag älskar mina syskon så himla mycket och mina föräldrar älskar dem lika mycket som det älskar mig fast jag är frisk.. så det tror inte jag gör någon skillnad för vissa kanske jag vet faktiskt men det är ju ens barn i vilket fall som helst..
nej nu ska jag gå och baka..

poliser

vad trött jag kan bli på poliser.. åker blev vi stoppade och det höll oss i 1½ timme pga att han inte hade EU-körkort men som att han är asylsökande kan han inte skaffa det jag fattar inte vad det tänker med och vi berättade hur det låg till och polis jäveln svarade bara jajaja sluta tjata men hallå för honom var det ju bara att släppa oss.. nej icke se nicke ute 1½ timme fick vi sitta där och frysa.. och så tog det hans körkort så nu måste vi kontakta migrationsverket för att få det tillbaka.. och enligt lag så gjorde poliserna fel när vi ringde till migrationsverket.. har vi otur så måste vi kanske ansöka om att få tillbaka det genom länsstyrelse hur fan kan det få gå till så

fika dax

idag ska jag åka in till stan och ta en fika med en kompis.. det ska bli så kul.. och idag mår jag lite bättre.. fast visst det är väldigt trångt i min mage men det kan jag ta för det är inte så långt kvar.. men jag har sovit lite dåligt i natt men det är bara för att jag inte kan ligga som jag vill för då sparkar min lilla sparv.. men igår så sov jag nästan hela dagen och det vill jag inte göra idag för då sover jag så dåligt på nätterna.. jag har ont i ryggen men jag tar ipren i förebyggande syft, en ordination av läkaren.. nej nu måste jag göra mig i ordning..

skulle egentligen till kista

idag skulle jag egentligen till kista och träffa en gamal klass kamrat sen gymnasiet men hon var tvungen att ställa in för det var nått ben på sängen som hade gått sönder s hon måste åka till ikea och som att min energi försvinner så mycket på eftermiddagarna så blir jag hemma idag och ska baka lite så jag har något bröd utan stärkelse i så slipper jag ta medecin någon dag i allafall..
det är ju lördag så aliyar jobbar ju som vanligt.. så här kommer det bli lungt.. jag ska ta det lungt en del oxå magen har börjat sjunka så mamma vill att jag ska vara extra försiktig..
jag ska nog gå och sova en stund till..

var och hämtade barnvagen igår

igår var jag och och aliyar till barkarby bayland och hämtade barnvagnen den var jätte fin det kommer att komma ut bild i galleriet på den ska försöka hinna med det idag.. men jag vet inte om jag gör det men ska göra ett försök.. aliyar ska sticka till moskén snart och sen ska han hämta mig så vi kan åka och handla men jag vill inte följa med till moskén för jag tycker det är mest killar där.. jag brukar följa med ibland när han är dit med risvan när fatima är med.. men jag ber inte men jag brukar följa med.. han följer ju med när jag vill någonstanns så ibland får man offra sig..
sen ska jag göra tacopaj ikväll och det tycker han ska bli gott men han äter ju det mesta så att han säger att nått är gott så blir man bara glad..
ska försöka baka idag oxå så jag får bröd utan stärkelser..

ska gå och göra mig i ordning nu

RSS 2.0