sömn löst

mina nätter är nästan sömnlösa jag är så orolig.. och den enda jag tänker på när kommer min älskling hem.. jag har ju vetat att polisen kan komma så när det hämtade honom så var jag lugn men att det skulle vara så här jobbigt det hade jag aldrig anat.. men det är så enormt jobbigt så jag evt inte vad jag ska ta vägen.. aliyar är det bästa jag har och självklart emiliya.. svenska rättsystemet vill verkligen splittra på en familj som har det så bra.. hur kan då det sedan politiker gå ut i media och säga att kärnfamiljen är så viktig det är så sjukt.. om familjen skulle vara viktigt skulle det inte splittra på familjer som det gör.. jag trodde vi hade någon form av rättvisa och att det skulle finnas någon form av rättvisa om det skulle finnas en kriminell bakgrund eller vad som helst emd det finns det ju inte.. helt sjukt.. jag är så glad att jag har emiliya för hon är det så glad unge så jag får ett leende på läpparna när jag ser henne.. sen längtar jag till 22 september då jag ska få på ultraljud och se min bebis i magen längtar så mycket..

allt känns hopplöst

just nu känns allt hopplöst.. jag går mest runt men får inte mycket gjort.. har fått in alla läkarintyg och allt annat till advokaten i torsdags så har vi tur kan aliyar bli släppt från förvaret i märsta under nästa vecka men det finns ingen garenti för det.. så vi får se.. men vi hoppas att han kan göra nått och att han slipper åka tillbaka än så länge är han kvar i sverige.. och våran advokat säger att vi inte ska ge upp hoppet att är så är det inte kört att han ska få stanna och vi kör på så länge advokaten anser att det finns en chans.. men skulle han komma och säga att nu går det inte längre så skriver han på och åker.. men jag hoppas för allt att det kommer att ske ett under..
och igår sa aliyar rakt ut att han mådde dåligt och det gjorde inte saken bättre då känns det än värre.. men jag måste försöka fast det känns riktigt hopplöst ibland.. men har sovit 6 timmar ungefär i natt... i fyra dygn innan så hade jag bara sovit 10 timmar på fyra dygn..

poliserna

igår började dagen jätte bra.. jag och aliyar sov rätt länge eller till 9.00.. sen så kom min mamma med emiliya sen åkte vi till advokaten och det gick bättre än förväntat.. han tänker hjälpa oss.. men sen när vi kom hem så var ju mamma i min lägenhet tillsammans med 2 poliser och 2 socialarbetare.. så det tog aliyar med sig så vad som händer nu vet jag inte.. jag är helt förstörd.. jag har bara slummrat till 2ggr i natt och jag är så ledsen och snart ska jag ner till tvättstugan det är tur att mamma är här.. för det blir rätt jobbigt för mamma genom att det jobbigt hemma med syskon och annat.. så just nu så har marken försvunnit..

är jag inte inne och skriver vet ni varför

advokaten 14.00

idag så ska vi äntligen till advokaten klockan 14.00.. det ska bli skönt att få det överstökat och jag hoppas han kan hjälpa oss men det är inte 100% säkert men hoppas kan man alltid göra.. men säger han att han inte kan så kommer vi kontakta konsulatet i sverige och se om det kan hjälpa oss kan det inte det så skriver aliyar på papprena och åker det kan ta från 6månader till 2 år men vi måste göra nått vi kan inte sitta och vänta att det ska ändra lagen i sverige utan vi får göra det som vi inte vill och det är att han åker det kommer att bli tufft men sen kan man börja leva igen och det är de vi behöver för detta funkar inte att gå och hoppas att det ska lösa sig.. för om vi inget gör kan polisen stå här utanför och jag orkar inte leva med rädslan att polisen kan dyka upp utanför dörren..

aliyar har åkt för att hämta mamma och emiliya på centralen och det är så skönt att hon kommer hem igen jag har saknat henne så mycket..

grejjar hemma

idag håller jag på och grejjar hemma.. och plockar.. jag försöker få annat att tänka på som att vi ska till advokaten imorgon och jag är så nervös så jag vet inte var jag ska ta vägen.. men jag hoppas det ska gå jätte bra men hoppet har börjat svika.. jag tror han kommer att bli tvungen att åka tillbaka och söka från azerbanijan.. det kommer att bli väldigt tufft..

träffa en gamal klasskamrat idag

idag ska jag in till stan för kl. 12 ska jag träffa en gamal klass kamrat en jätte bra vän till mig vi ska äta en lunch och ha det trevligt..
henne är den jag saknar mest efter gymnasie tid när jag annars inte längtar tillbaka så mycket.. för gymnasie tiden var riktigt jobbigt hände väldigt mycket och särskilt det sista 2 åren. det var väldigt jobbigt efter tsunamin, missfall, pappa, och annat inom familjen.. så den tiden var inte att leka med.. mycket var hur kan allt hända men det kan visste det en olycka kommer sällan ensam.. men idag är jag glad för missfallet så kanske man inte ska säga men jag skulle inte kunna tänka mig ha mitt ex som pappa till mina barn.. men det är en annan sak i det hela..

igår var jag och aliyar ute hela dagen och vi var och köpte en gåstol till emiliya som hon säkert kommer att gilla men det är tur att det går att stänga av och ta ut batterina när man inte orkar lyssna haha.


aliyar ledig!!

idag är aliyar ledig så vi ska hitta på nått för annars så går jag inte ut eller åker till stan om inte han är med.. däremot är jag ju ut på mina dagliga promenader jämt..

idag är det exakt en månad till jag ska på ul.. jag längtar så..

det går jätte bra att plugga mycket bättre än vad jag trodde.. vi får se om jag tycker att det flyter på lika bra när emiliya är hemma..

skiver något mer en annan dag har inget roligt att berätta idag


distans studier

igår var jag till studie vägledaren och skrev in mig på distanstudier så jag har börjat studera geografi A på distans och första uppgiften gjorde jag igår kväll och den har jag skickat till läraren..

efter jul så ska jag söka och läsa psykologi A och medecin grundkurs på distans.. för jag ska få upp mina 250 poäng för att kunna komma in på socinom utbildningen på högskolan/universitetet..

igår var jag jätte pigg.. och även idag igår fick jag mycket gjort och idag så har jag varit till sjukhuset och gjort ett fostervatten prov.. och nu står en jordgubbskaka i ugnen.. så aliyar kommer vara jätte glad när han kommer hem för han älskar den kakan..

jag ska fortsätta plugga under dagen annars vet jag inte vad som händer..

pigg idag

idag ska jag till syovägledaren för att kolla exakt vilka ämnen jag måste läsa upp för at komma in på socinom utbildningen fast det dröjer innan jag ska söka in där som att jag är gravid i vecka 15.. men tänkte plugga distans ett tag i allafall och kanske på kvälls tid för aliyar är ju hemma då..

sen tänkte jag klippa håret idag som att alla snoddar bara går av för att det är så tjockt..

jo jag är rätt pigg idag har fått lite energi..

tack för alla energi kramar jag har fått det har visst hjälpt

vet inte

idag vet jag inte vad jag ska göra eller någonting känner mig rätt matt.. jag skulle behöva gå och boka en tid i tvättstugan men jag känner att jag orkar inte idag men jag måste vell eller jag vet inte..
jag är så himla trött i huvudet så jag är helt matt men man kan vell vara så.. fast jag har sovit kanon bra men det är vell så när man äter för lite och den näring jag får i mig tar fostret men så var det förra gången med så då sov jag mest men jag kan inte bara ligga och sova nu när jag har emiliya att ta hand om..
för 2 år sen så trodde jag absolut inte att jag skulle vara 2 barns mamma innan jag fyller 23 år.. men nu är det så och jag är jätte glad för det fast det kan bli tufft att ha 2 barn med 11 månaders mellan rum.. men nu är det så och man får göra det bästa av situationen.. tänk på det som har tvillingar som ska ha allt samtidigt.. emiliya är ändå nästan 1 år när lilla pyret kommer.. men det som kan bli tufft det är om aliyar måste åka tillbaka till azerbanijan



1 vecka kvar till advokaten

idag är det en vecka kvar tills vi ska till advokaten.. det närmar sig samtidigt vet vi att polisen kan komma innan det känns jätte jobbigt och mår rätt psykiskt dåligt.. men jag måste vinna detta jag kan inte ge upp nu.. men får ont i magen så fort det knackar på dörren eller telefonen ringer.. jag vet inte varför..jag tror att det är rädslan att ska han åka nu och lämna mig kvar här för det är en av de saker som gör att jag mår dåligt.. men det är inte han som lämnar mig utan det är sverige som har så dåliga lagar.. som tycker det är viktigare att ge brottslingar som sitter i fängelse uppehållstillstånd i sverige än en helt vanlöig kille som sköter sig det är ju under all kritik..


hemma igen

nu är jag hemma igen efter en vecka i falun-... liten resume vad som har hänt under veckan:

måndag- jag åkte från sthlm, kom till min moster efter lunch

tisdag- var över till min kusin åsa som fick tvillingar som heter leo och ella i slutet av juli

onsdag- vi var ut till min mosterstuga min kusin johan skjusa oss.. sen på kvällen kom johan tillbaka och då hade han hämtat sina söner simon och adam på dagis

torsdag- vi var på stan nästan hela dagen och på kvällen kom min kusin maria och hälsade på.

fredag- vi var på stan och köpte lite barn kläder.. sen åkte min moster ut till deras stuga så jag och mamma och emiliya var ensama hemma så det blev mys framför tv:n

lördag- vi var på stan hela dagen jag, mamma och emiliya sen gick vi hem och sen hade vi taco kväll

och idag har jag bara åkt hem..

falun

idag åker jag upp till min moster och mina kusiner i falun.. tåget går 8.55.. det ska bli så kul det enda jag tycker är tråkigt är att aliyar inte kan följa med men vi ses på söndag igen.. och sen blir jag hemma med honom..  men han säger det gör inget jag klarar mig en vecka utan dig du kan inte sitta hemma för att du är orolig att polisen ska komma.. men känslan finns ibland att tänk om jag inte får säga hejdå..

nu ska jag äta frukost 

några dagar sen sist

nu har det gått några dagar sen sist.. men jag har inte varit hemma jag har varit hos min mamma och släkt och hälsat på som att aliyar har jobbat hela helgen och sen fick jag en längtan efetr emiliya som har varit hos mamma som att jag inte har kunnat lyfta henne pga njurstenen men nu har njursten släppt som det verkar och jag är överlycklig men jag vågar inte hoppas för mycket för många säger att det kan göra det tillfälligt och komma tillbaka.. men jag hoppas för allt att det är över jag önskar inte ens att min värsta fiende skulle få problem med njurarna för det gör så fruktansvärt ont..

imorgon sk ajag åka upp till falun till min moster och hälsa på.. har inte träffat henne sen studenten 9 juni 2006.. och så ska jag även träffa min kusin som fick tvillingar i slutet på juli leo och ella´.. och åsa vill även se min lilla guldklimp..

lite senare idag ska jag åka tillbaka till sthlm..

blir inget bloggande sen jag kommer hem från falun 17/8

underbar dag igår

det var en underbar dag igår..
vi var först till en restaurang och åt jätte god mat... det var 3 rätters middag som var utvalda efter min mage.. restaurangen hade gjort det lite avskilt där vi satt det var jätte mysigt.. och sen fick jag där rosor och ett halsabnd armband och örhängen jätte fina.. sen så hade han hyrt bubbelpool på ett hotell som oxå var enskilt från det andra som det var rosenblad i vattnet och jätte fint med fullt med levand ljus.. och det var så jätte mysigt.. sen efter det så fikade vi på hotellet där han hade fixat med fika och allt.. och där dansade vi oxå till en kille som spelade piano.. och sen så åkte vi hem.. det var så mysigt så kommer aldrig att glömma denna fina bröllopsdag

1 års bröllopsdag

idag firar jag och aliyar 1 års bröllopsdag.. tänk vad tiden har gott fort ett år har gott sen vi slog till och jag har hunnit fått en dotter och har barn 2 på gång..

ikväll får vi se vad som händer jag vet inte aliyar har fixat nått men jag vet inte vad så vi får vell se.. han ska först träffa en azerisk konsulent som jobbar för att hjälpa azeriska medborgare..
tills han kommer hem ska jag bara ta det lungt..

jag hade jätte ont igår kväll men det känns lite bättre idag.. så jag är rätt lugn..

känner mig långt nere idag

känner mig inte glad jag tycker allt är jobbigt.. varför skulle jag drabbas av njursten som gör så förbannat ont.. varför ska min man bli utvisad.. varför ska det vara så här.. är det ingen som kan svara på detta nej antagligen inte.. men nu är det som det är och jag måste kämpa vidare fast allt känns hopplöst idag.. det ska finnas hjälp att få enligt många m,en det vet inte riktigt vad och det är det som är problemet att ingen vill lägga sig i och därför vet vi inte vad vi kan få hjälp någonstanns.. jag är så trött på det här och nu går tankarna tänk om polisen kommer och hämtar han tänk om det tar flera år innan vi kan leva som en familj igen ska han inte få vara här när nästa barn kommer.. vad kommer att hända.. vad ska vi göra jag vet ingenting..
media tänker inte ta upp det heller som att det finns så många såna här fall.. det känns jätte jobbigt men men.. vi måste försöka lösa det på annat sätt..

jag är gnällig idag men mår bara dåligt... man kan inte vara på topp jämt

grattis melwin jag älskar dig

njursten

igår så hade jag smärtor på natten och kunde inte sova.. klockan 6,00 kom ambulansen och hämtade mig det känndes som jag hade värkar så jag var 100% säker på att jag skulle få ett missfall men det var det inte utan jag hade njursten och det kollade med ett vaginalt ultraljud och det visade sig att allt var jätte bra och hjärtat slog på det lilla knyttet i min mage.. men nu har jag jätte ont pga njurstenen.. jag hade ett kraftigt njurstens anfall och det utlöste med kramper osv..

idag ska jag till BVC med emiliya.. hon ska på vaccin 2

smärta

har en sån enorm smärta i högra bäckenet så jag vet inte vad jag ta vägen har så ont så jag kan inte sova så därför sitter jag här just nu.. jag vet inte vad jag ska göra för att jag har så ont.. jag har ont så jag mår illa..  jag hade ont under förra graviditeten men då hade jag bara mig själv att tänka på men nu måste jag orka med emiliya oxå.. så jag behöver ju min sömn men med denna smärta så går det inte att sova.. men jag ska till läkaren på måndag så då får jag hoppas att det kan säga vad jag ska göra.. det är min förhoppning i allafall.. men man får vell inte hoppas för mycket.. men nått måste göras i allafall.. det är ju inte så normalt att sitta och blogga vid 3 p¨å morgonen för att man inte kan sova pga smärtor det här känns ju bara så illa.. men just i  nu läget finns det inget jag kan göra jag har tagit en halv alvedon vid 1.. och nu har jag tagit en hel brus tablett så jag hoppas att det släpper snart..

ska vell försöka sova lite

det är pinsamt att vara svensk

det är ju pinsamt att vara svensk medborgar när våra myndigheter tycker att det oki att sitta i fängelse och få stanna pga att det kan bli torterade i sina hemländer men är det kapabla att döda och misshandla folk här så tycker jag att då får de åka hem och försvara sig där.. sen har vi såna som min man som jobbat, skattat, har familj och allt här, har lärt sig svenska under dessa år.. och nu ska han inte få stanna.. det är helt sjukt.. vad kommer hända nu jo vi var på migrationsverket igår och där medelade de att hans fall inte ska tas upp igen och det ville att han skulle skriva på och lämna landet inom 4 veckor men det tänker han inte så han skrev inte på så vad händer nu var ju min fråga i det hela och det är att han har 1 veckas betänketid alltså till torsdag har inte han hört av sig till dem innan torsdag nästa vecka så lämnas hans ärende över till polisen.. det är bara att polisen tycker han ska få stanna pga att han har familj och gör rätt för sig här så det prioterar inte hans fall utan det tycker det har viktigar saker för sig.. så då kommer det förmodligen att bollas tillbaka till migrationsverket igen

idag ska jag åka till uppsala och träffa en gamal klasskamrat och sen ska jag åka hem till mamma.. för aliyar jobbar mellan 9-23 både idag och imorgon..

migrationsverket

idag klockan 13,00 ska vi till migrationsverket och jag har en klump i magen som att jag inte vet vad det tänker säga men jag hoppas att det blir positivt men det är vell att hoppas för mycket.. aliyar säger att jag inte ska vara orolig men så säger han om allt.. men vi får vell se vad det säger.. kommer det inte hjälpa oss kommer vi att gå ut i media med detta för han måste ju få stanna.. men man kan ju undra vad det är för folk som sitter och bestämmer som kan skicka ut folk från sina barn det är helt obegripligt... men jag fick en tanke igår när jag satt och läste en artikel om en mamma som har tre barn och den mamman har ingen kontakt med någon av fäderna för det har en varsin pappa och hon sa att hennes barn inte behöver sin pappa för de har ju mig.. men är det såna som sitter och bestämmer..
ni får en uppdatering imorgon om hur allt gick


första turen i sitt vagnen

RSS 2.0