tänder

i lördags så kunde man börja se hur tänderna är bakom tandköttet och emiliya har fått feber men läkarna sa att det hade med att tänderna var påväg.. och just nu biter hon på allt hon kommer över från sina fingra till andras fingrar till leksaker till kläder soffhörn osv..

jag har inte skrivit så mycket nu men det är bara för att jag inte mått så bra..

skärholmen

idag blir det skärholmen och ikea och sen får vi se..
min mamma och pappa och lillebror är här nere och det är kul..
jag vaknade klockan 6,00 idag men emiliya sov till ca 8,00..

tierp

just nu sitter jag i tierp vid min lillebrors dator.. vi har hjälpt min lillebror och storbror och byggt upp datorer på dem och deras internet funkade ungefär en vecka och sen la det av och då fick aliyar för sig igår kväll att han skulle åka upp och kolla på det.. och då blev vi kvar under natten.. och sen åker jag och mamma tåg tillbaka och pappa och jonas åker med emiliya och aliyar i bilen tillbaka..

imorgon ska vi åka till skärholmen och kolla lite mamma och pappa ska till ikea och kolla på säng i kungen kurva så då ska vi göra det sen får vi se..

ska lägga mig och vila en liten stund till

mvc och läkare

idag klockan 8.00 ska jag till mvc och får det konstaterat att jag är gravid som jag redan vet.. men det är deras rutiner och sen så går jag hem i några timmar klockan 12,00 ungefär så måste jag gå till bussen för att åka iväg till ks.. ska till läkaren där för att kolla blåskapaciteten...

igår var jag och aliyar och kollade på en ny lägenhet den var jätte fin.. den var väldigt ljus.. men tyvärr måste 4 stycken säga nej för att jag ska få den och det är väldigt liten chans att det gör det.. men jag hoppas i allafall.. hoppet är det sista som sviker.. men hörde av de som bor där nu som visade lägenheten att de var två stycken som tyckte den var för dyr.. man kom ju hoppas att alla tycker det..

ska äta frukost nu

kolla på lägenhet

idag ska jag och aliyar och kolla på en ny lägenhet men vi kommer inte att få den för 4 stycken måste säga nej för att vi ska få den..
 skriver mer när jag mår bättre

panikattack

har haft 3 panikattacker på 1 dygn och det är jätte jobbigt igår kväll grät jag hela tiden jag bara skakade jag försöker ta mig samma men det är jätte jobbigt... jag har försökt att trycka bort alla känslor angående att aliyar fick avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd.. och det känns jätte jobbigt jag vet inte vad jag ska ta vägen jag känner mig helt tom.. det som håller mig uppe just nu är aliyar och emiliya.. för aliyar är ett underbart stöd.. han tar det mer som det kommer för han säger att han inte tänker åka men för mig är det inte så lätt pga att det är han som åker.. det är jag som blir kvar här med emiliya och det barn som är på G.. det känns så himla jobbigt så jag vet inte var jag ska ta vägen.. men emiliya är en riktig glad lite tös.. äslakar henne så mycket och min man med..

nu ska jag fixa lite här hemma

fika, baka och tvätta

jag på rubriken så ser ni vad jag ska göra.. jag ska äta lunch med en kompis sen måste jag baka och tvätta.. annars händer inte så mycket och det är jätte skönt.. för jag har inte tusen saker jag måste gör.. egentligen skulle jag behöva tvätta fönstrena men det tar jag en annan dag och det regnar just nu men måste byta gardiner innan solen kommer igen för annars kommer gardinerna att bli bleka..

nu ska jag gå och vila en stund till

tillbaka till sthlm

idag ska jag och min familj åka hem till sthlm och nu har många fått reda på att jag är gravid som att jag inte kan dölja det som att det syns på mina ögon så himla väl.. så då avslöjar man sig... men jag är bara ¨å glad och det är jätte kul att det ska bli en bebis till men jag hoppas bara att graviditeten blir lättare än den med emiliya för den var fruktansvärt.. det var bara förlossningen som var lätt med henne.. men nu är hon jätte lätt att ha och göra med.. och sen har jag börjat med baysemp. 2 på henne bröstmjölksersättning och hon är mycket mer nöjd på den..

nu ska jag gå ut på en promis med emiliya

några dagar sen

nu var det några dagar sen jag skrev pga att jag är hos mamma.. och har inte haft tillgång till någon dator som att jag har använt min lillebrors dator när jag har varit här men den har varit hemma hos mig i sthlm men igår kväll kom den upp med aliyar..

läkarbesöket med emiliya gick rätt bra fick komma in till barnläkaren och där konstaterades att hon har en kraftig infektion i tår kanalenså jag fick utskriven några ögon droppar med antibiotika till henne.. och sen fick jag gå ner till labbet där det tog en odlig på infektionen.. och blir det inte bättre med detta ska jag åka in till akuten med henne så ska det skriva en remiss till ögonspecialisten.. men jag tycker det har blivit mycket bättre sen i tisdags så jag håller tummarna på det..

jag ringde till MVC i tisdags.. jag ska dit på torsdag den 26 juni.. det vill kolla att jag verkligen har +:at men det sa att det betvivlar mig inte.. och några som känner min mamma väl frågade henne igår när jag skulle ha.. va sa mamma och då sa det att jag såg gravid ut på ögonen..

läkaren

idag ska vi äntligen få komma till läkaren klockan 14,15 med emiliyas öga som hon har en stor infektion i men den där strejken gjorde att vi fick vänta.. och det blev fler som fick lida och så gav det ingenting det är förjävligt tycker jag fast det förstås enligt dem var det ju ingen som fick lida men det är ju inte sant alla som blir sjuka och måste åka längre streckor eller måste vänta osv lider allt handlar inte bara om att det inte fick rätt vård tänk att åka in med ett barn med 39 graders feber och man får vänta över 4 timmar jag kan säga det är inget roligt ett gnälligt barn som inte kan tala om vad som är fel..

känns lite bättre

idag känns det lite bättre känner mig väldigt lugn lite av oron finns hela tiden men det är mycket bättre och det är jätte skönt jag kan liksom inte göra så mycket man får göra det här små sakerna istället..
vi ska även kontakta en privat advokat som ska hjälpa oss och det ska bli skönt för det känns som advokaten från migrationsverket inte står på våran sida utan att han säger saker ibland som låter bra men mest för att inte vi ska bli oroliga men vi fick tipset att vi skulle kontakta en privat advokat och vi ringde till en advokat byrå och det sa att det kommer inte att kosta någonting för ni har lagen och rätten på eran sida och då kändes det ännu skönare..

3 månader

idag har det gått 3 månader sen förlossningen... vad har tiden tagit vägen.. men det har hänt massor men emiliya vill inte gå upp så fort i vikt.. hon väger fortfarande under 5kg.. bara 4855g.. det tycker hon går upp för sakta.. jag tycker det bara klagar.. så länge hon mår bra tycker jag inte att det ska vara nått att gnälla på..

vaccineringen gick oxå bra igår jag tyckte nog att det värre än emiliya hihi

vaccin och läkarkontroll på BVC

idag ska emiliya få vaccin på BVC och så ska det även kolla hennes öga som är uppsvält och varar och det har det gjort sen förlossningen och imorgon så är det 3 månader sen förlossningen så nu måste det göra nått åt ögat.. sen om det måste gå in och spränga tårkanalen lite så får jag gå emd på det så här kan hon inte ha det när hon irreterars av det som att hon är där och drar och river så det verkar klia.. sen ska vi väga henne med så nu hoppas jag att hon har gått upp bra sen sist.. för då gick hon bara upp 185g och det var det inte nöjda med..

panikslagen

i torsdags kom det brev vi har väntat på sen i augusti men det var inte det svar som vi hade väntat oss utan det var ett negativt beslut att min man ska bli utvisad.. och nu så känns det som hela världen har rasat det enda som just nu lyser upp min tillvaro är emiliya.. hon är glad och väldigt framåt och hon håller min låga uppe..
varje gång jag somnar vaknar jag panikslagen för att jag drömmer att poliserna tar aliyar och jag får inte säga hejdå utan det sätter han på ett plan tillbaka.. nu vet jag att det går inte till så utan att han får biljetterna och så får han åka till arlanda själv men jag har sån panik när jag vaknar att jag inte vet vad jag ska ta vägen..
vi har överklagat men det är ändå tufft liksom våran advokat säger att hoppet är inte stort att vi ska kunna ro det här i land och jag blir bara mer och mer frustrerad.. jag vet inte vad jag ska ta vägen.. men jag måste försöka se att självklart ska han få stanna men det är inte så lätta och speciellt när jag igår läste en notis på nätet att en kille som har åkt in för vållande till annans död.. pga att han har kört bil alkholpåverkad utan körkort fick stanna pga att han kommer att få det svårt i sitt hemland.. men aliyar han har fru och barn här han jobbar och håller inte på med några kostigheter han kan inte få stanna men en person som gör lag fel i sverige han får stanna det är ju helt jäkla sjuka lagar vi har i sverige hur kan det få vara så här..

livet är bara skit

orkar inte skriva livet känns som att det är borta

RSS 2.0