några dagar sen

nu var det några dagar sen jag skrev pga att jag är hos mamma.. och har inte haft tillgång till någon dator som att jag har använt min lillebrors dator när jag har varit här men den har varit hemma hos mig i sthlm men igår kväll kom den upp med aliyar..

läkarbesöket med emiliya gick rätt bra fick komma in till barnläkaren och där konstaterades att hon har en kraftig infektion i tår kanalenså jag fick utskriven några ögon droppar med antibiotika till henne.. och sen fick jag gå ner till labbet där det tog en odlig på infektionen.. och blir det inte bättre med detta ska jag åka in till akuten med henne så ska det skriva en remiss till ögonspecialisten.. men jag tycker det har blivit mycket bättre sen i tisdags så jag håller tummarna på det..

jag ringde till MVC i tisdags.. jag ska dit på torsdag den 26 juni.. det vill kolla att jag verkligen har +:at men det sa att det betvivlar mig inte.. och några som känner min mamma väl frågade henne igår när jag skulle ha.. va sa mamma och då sa det att jag såg gravid ut på ögonen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0